Ontdek ons team

Van een doorgedreven expertise tot een goedlachse sfeer: bij 4D vision trekken we resoluut de kaart van de ‘work hard, play hard’-mentaliteit. We gaan immers vol aan de bak voor onze klanten, maar zetten ook ruimschoots in op gezelligheid.

Ben je benieuwd om de gezichten achter 4D vision te leren kennen? Gelijk heb je! We stellen hieronder graag ons gouden dreamteam voor en… wie weet word jij wel het volgende gezicht op deze pagina!

Onze happy faces

rots

Marc - rots

22 jaar @ 4D

Marc is niet alleen intelligent, maar vormt als rasechte diplomaat ook geregeld een baken van rust. Zelfs in stressvolle situaties zorgt zijn gevoel voor humor voor een gezellige ondertoon bij 4D vision.

vuur

Lieven - vuur

16 jaar @ 4D

Als energieke alleskunner wakkert Lieven dagelijks mee het vuur van 4D vision aan. Immer charmant, immer enthousiast en immer positief: Lievens can do-mentaliteit vormt een absolute meerwaarde.

hart

Jessica - hart

22 jaar @ 4D

Met haar unieke kijk op de dingen, plaatst Jessica de zaken in een ander perspectief bij 4D vision. Ze voelt sterk aan wat leeft onder de collega’s en koppelt charme en professionaliteit moeiteloos met elkaar.

pilaar

Dat - pilaar

10 jaar @ 4D

Geëngageerd, gedreven en geïnteresseerd: 4D vision zou 4D vision niet zijn zonder de warme aanwezigheid van Dat. Naast zijn breed interesseveld, bouwt hij graag oprechte relaties op – met collega’s én klanten.

raket

Dieter - raket

4 jaar @ 4D

Ambitieus, grappig en intelligent: soms lijkt het wel alsof Dieter alles lijkt te kunnen. Bij 4D vision koppelt hij naadloos z’n professionele drive met z’n warme houding, wat enorm gewaardeerd wordt op kantoor.

pijl

Olivier - pijl

3 jaar @ 4D

Vol technische bagage werkt Olivier niet alleen uiterst efficiënt, maar is hij ook snel van begrip. Olivier is een stille doener, die niet graag op de voorgrond treedt bij 4D vision, maar wél recht in de roos schiet met z’n inbreng.

boek

Ben - boek

3 jaar @ 4D

Ben? Dat is de verpersoonlijking van een boek vol weetjes! Niet alleen is deze toffe 4D vision-collega ijzersterk in random trivia, maar bovendien is hij ook voortdurend van iedereen en alles op de hoogte!

oog

Jasper - oog

2 jaar @ 4D

Jasper kent een sterke interesse in – en kennis over – verschillende topics. Als behulpzame, geïnteresseerde, vlotte en hardwerkende medewerker, heeft Jasper oog voor z’n collega’s bij 4D vision.

wervelwind

Bert - wervelwind

2 jaar @ 4D

Sneller dan de wind: Bert is een razendsnelle werker, die niet alleen constant zorgt voor heel wat gezelligheid op de werkvloer, maar ook een sterke technische interesse kent en stimuleert binnen 4D vision.

smiley

Michiel - smiley

Starter @ 4D

Easy-going, stressbestendig en sociaal: Michiel heeft meestal even tijd nodig om te ontdooien, maar vormt door z’n rustige, uitnodigende en goedlachse energie bij 4D vision een echt zonnetje in huis.

waterval

Ciel - waterval

Starter @ 4D

Naast zijn liefde voor elektronica, zeilen en muurklimmen, focust Ciel zich vol enthousiasme op het programmeren. Leergierig, actief en steeds met een duidelijk doel voor ogen: Ciel is 4D vision certified!

passer

Jing - passer

Starter @ 4D

Ruimdenkend, gedetailleerd en praktisch: Jing houdt van structuur, precisie en probeert alles in één keer goed te doen. Ze is nieuwsgierig, werkt vol passie en deelt tegelijkertijd haar ‘positive vibes’ met de rest van het kantoor!

brug

Bart - brug

Starter @ 4D

20 jaar expertise, een no-nonsense stijl en een agenda die zelden leeg is: Bart is een bezige bij – ook naast het werk. Van concerten tot gamen, van sporten tot sociaal engagement: we zijn benieuwd wat-ie nog voor ons in petto heeft!