Waarom werken bij ons

Ben je gepassioneerd om IT-oplossingen op maat uit te werken? Werk je graag in een bruisende omgeving vol jeugdige, dynamische en goedlachse collega’s? Wil je bijdragen aan het succes van een Belgisch softwarebedrijf in volle groei?

Wel, dan ben jij de perfécte persoon die we zoeken!

4D vision, gevestigd in Post X – Spaces (Antwerpen) en de Quantum Building (Gent), ondersteunt immers verschillende bedrijven in diverse sectoren, aan de hand van gepersonaliseerd maatwerk en doorgedreven expertise.

Klaar om je stempel te drukken op de IT-wereld?

Onze vacatures

Omdat we bij 4D vision ontzettend aan het groeien zijn, zoeken we voortdurend naar gepassioneerde IT-professionals om ons team te versterken! Ben je klaar om je carrière vleugels te geven?

Ontdek onze openstaande vacatures hieronder en… kom binnenkort gezellig op de koffie in Antwerpen of Gent!

Groei

Groei

Verantwoordelijkheden krijgen, kansen grijpen, voldoende vrijheid genieten en zélf aan de kar trekken: 4D vision zet resoluut in op de groei van zijn medewerkers en biedt alle tools, trainingen en support om verdere ontwikkeling te ondersteunen.
It’s time to grow!

variation

Variatie

Verandering van spijs doet eten, toch? En dat begrijpen we bij 4D vision maar al te goed. Om die reden voorzien we – steeds in dialoog met onze collega’s – voldoende afwisseling, zowel op vlak van klanten als op vlak van projecten. Kortom, aan afwisseling geen gebrek!

hechtheid

Hechtheid

Echt, hecht en oprecht: bij 4D vision geloven we rotsvast in de kracht van teamwork. We werken niet alleen op een toegankelijke, verbindende en open manier samen, maar respecteren én waarderen elkaars unieke eigenschappen, ideeën en persoonlijkheid.

flexibility

Flexibiliteit

Moderne medewerkers? Die vragen om een moderne mindset en visie van hun werkgever. 4D vision komt hier graag aan tegemoet en biedt voldoende vrijheid én vertrouwen om je eigen dagritme te bepalen en je optimale werkroutine uit te dokteren.
We trust you!

Collega’s aan het woord

“Je supervisors hebben enorm veel ervaring en zijn heel toegankelijk en behulpzaam. Ze zitten ook letterlijk in dezelfde ruimte, waardoor ze snel kunnen inspringen. Omdat ik fouten mág maken bij 4D vision, leer ik voortdurend bij en durf ik steeds grotere projecten en uitdagingen aan te gaan.”

Collega’s aan het woord

“Er zit enorm veel afwisseling in mijn job bij 4D vision. Ik krijg niet alleen een inkijk in heel veel verschillende bedrijven, waardoor ik alle aspecten van het bedrijfsleven leer kennen, maar ook krijg ik de kans om heel wat verschillende mensen, stakeholders, collega’s en partners te ontmoeten.”

Collega’s aan het woord

“Wat ik enorm apprecieer bij 4D vision? Dat ik geen nummer ben, zoals bij de grote IT-consultancy bedrijven. Alle mensen hier zijn echt, doen zich niet anders voor, zijn enorm hulpvaardig en trekken samen aan de kar om mooie projecten op te leveren. De sfeer op de werkvloer is dan ook top!”

Wil je graag meer weten over 4D vision als bedrijf, wil je spontaan solliciteren of zit je nog met een specifieke vraag over onze werking, onze waarden of onze vacatures?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!